Terpadam Semua Files ! Help !

Assalammualaikum.

 

Aku terasa nak terjun dari katil lepastu panjat balik, terjun balik. 
Pastu jerit kuat-kuat, sambil lempang muka sendiri dengan nisbah sebanyak 50 kali dalam masa 2 minit.

Kenapalahh aku terpadam files tu. sepatutnya aku biar jeee.. ahhh. Padan muka gua. feeling down.

Kenapa aku terpadam files tuuu ?? Semua pulak tuu.. ahhh, tolong ! tolong !
Penat aku mendownload segala jenis benda selama 3 Tahun.. hilang dalam masa 3 Minit je ! Hebat hebat.

Boleh ke recover balik semua file ?? Help.

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

3 comments:

PingJeDotOrg Page said...

Kecian.... sabar2... cer try search software recover.. kalo pc/laptop sy pernah guna software ni n work perfect.. :)

PingBlog.Net said...

Lama tu ..file antik duk simpan !http://www.filehippo.com/download_file_recovery/

Boleh juga google atau search di YouTube untuk tutorial !

Kami menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Setiap artikel yang telah di ping akan kami submit sekali lagi pada 'google index'secara auto dan manual untuk memaksa google indeks blog anda sekerap mungkin. Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda dengan memasang banner kecil kami !

Lyeen De Syifa said...

alamak..penah jd mcm ni.rasa mcm nk nangis 30 hari je..:)

Cer tgok kat recyle bin...klu ada boleh restore :D