Review online shop: By Puji

Assalammualaikum.

http://www.fatindiana.com/2013/12/segmen-review-by-puji.html

Mula-mula tengok segmen ni. I thought... kena review this online shop beserta puji-pujian. seriously. 
tapi rupa-rupanya by puji merupakan salah satu online shop yang bergiat aktif di laman sosial seperti pesbuk dan instagram. but, sorry saya takde insta. ngee. and of course mempunyai follower yang beriban. aku je manusia lambat yang tidak tahu akan kewujudannya. thanks to FD memperkenalkannya.
ini adalah bukti akan kewujudan, kehebatan, dan keramaian followersnya. amboih, teruk tatabahasa nohh.

http://instagram.com/bypuji?ref=badge#

https://www.facebook.com/bypuji

By Puji menjual 100% for Hijab. So, for those yang nak cari keluaran tudung yang trendy, gojes, top, exclusive, perfect, unique design, classy. boleh meneroka page by Puji. confirm sangat puas hati. 

Yang paling ai suka ialah apabila By Puji mengeluarkan jenis tudung yang boleh cover your chest. menjadikan anda seorang yang comel, selesa dan bahagia ♥ okey, macam takde kena mengena.

Photo: InsyAllah mari kita sama-sama mencari keredhaan Allah. Amin. Assalamualaikum and morning :) 

Bermakna, By Puji bukan sahaja menjadikan anda seorang yang bergaya. malah, seorang yang menutup aurat dengan sempurna juga. Bahasa Melayu sangat kata-kata aku. tapi itulah kenyataan ♥

By Puji juga menjual tudung pada harga mampu milik. bergantung pada kuasa beli pengguna. haaa.. ekonomi sangat. kebanyakan, tudung yang dijual berharga RM25 !! So, ladies.. meh pakat pakat serang !! ♥

Selain itu, By Puji ada menganjurkan contest-contest di pagenya bagi menghargai pengikut setia mereka. By Puji bukan sekadar 'online shop' semata, tapi ada juga melibatkan diri di events seperti Putrajaya Fashion Festival. So, girls.. please, alert dengan events yang melibatkan By Puji. mana tau dapat murah :p

Tapi yang paling ai suka sangat sangat sangat ♥ haa.. triple sangat adalah apabila walaupon By Puji busy dalam mengendalikan online shopnya, namun tidak ketinggalan juga tentang tips yang perlu dikongsikan. bak kata, macam sesibuk mana hal keduniaan pon, pengisian ilmu mengenai ukhrawi tidak lupakan. ♥ amboihh.
kalau nak tau tips gapo dio, boleh cekidaut sendiri.

RM25.


Ok, yang ni cuma suku je. nak tengok lagi boleh ke page mereka ♥
Jangan risau mereka sangat peramah. alaaa, mesra pelanggan okey ! 

kbai. Assalammualaikum.





♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

3 comments:

FarhanahAdzlan said...

betull :) lawa2 dan berpatutan :)

Azhafizah Md Nor said...

Cantik semuanya..shopping sakan kalau tengok cantik² n murah ni.

Miss Ika said...

hai sis. ika datang sini
cantiknya :)
Birthday giveaway ika tengah berlangsung.Sis dijemput join. Pelbagai hadiah product kecantikkan dari THE BODY SHOP, ETUDE HOUSE, ELIANTO, HIMALAYA, CRABTREE EVELYN dan etc... Nak join? Just komen je :) .
http://notamanjaku.blogspot.com/2013/11/birthdays-giveaway-by-ika.html