#Fakta Anak Ketiga

Assalammualaikum.

 

Macam takde sebab nak letak gambar encik mimpi. tapi sebab aku suka gambar ni. aku tetap nak letak :p

Lately, aku tengok ramai yang post fakta-fakta anak sulung dan anak bongsu. aku dok tunggu bila anak ketiga nak muncul. tapi tetap tak muncul. sadis.

Fakta Anak Ketiga.

  1. Perangai paling pelik antara semua adik-beradik.
  2. Sensitif dan easy to cry.
  3. Annoying but very strong when facing challengers and trial.
  4. Keras kepala, degil tahap gaban , nak ikut kepala dia saje.
  5. Jenis yang tak kisah orang nak cakap pasal dia. janji beliau selesa, bahagia, dan gumbira.
  6. Kelam kabut dan cuai. kira cepat panik.
  7. Muka bajet garang, tapi sebenarnya cute. :p
  8. Sweet, caring + dalam hati ada taman.
  9. Cepat touching walaupon nampak tough :3
  10. Always awesome !! jyeahhh :p
  11. Suka bergelak ketawa dengan buddyz takkan terpisahnya walaupon hati tengah sayu, sedih.
  12. Mood tak dijangka. kadang-kadang happy, kadang-kadang moody. marah dalam diam, sentap pon diam. yekeeee ??? 
  13. Seorang yang pemalu. tapi bila dah kenal, rapat. beliaulah manusia yang paling riuh itu.
  14. Manja. puiiihh
  15. Merupakan tulang belakang adik beradik.
  16. Anak harapan ibu dan ayah.
  17. Happy depan orang, tapi dibelakang, hanya mampu menangis dalam diam.
  18. Waktu muda agak menyusahkan, tapi paling berbakti bila dah besar.
  19. Muka gangster, tapi cepat jatuh hati. adesss
  20. Jarang menunjukkan kemarahan, tapi bila dah marah. errr, kompom semua cabut.
  21. Tidak suka dibanding-bandingkan.
  22. Tak suka cerita masalah pada orang lain.


    Actually, benda ni sekadar suka-suka. jangan percaya sangat :p tapi macam terkena dekat aku xD
     
    Nota kaki : Sape anak ketiga ?? :D




♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

1 comment:

bella luna said...

encik mimpi!! haha
semalam die post this pic.
nice entry dear