Rezeki 1st November : 1st BE/CPUV

Assalammualaikum.


Muka banyak gembira. Hati banyak suka. Senyuman banyak manis harini.
Gila tak suka dapat berita gumbira harini. Tu yang sengih sampai ke telinga katekooo !

Alkisahnya.
Lepas dah bosan layan dragon ball. Sign in blog. approve comment. blogwalking. kemudian tak tau nak buat gapo. tiba tiba tergerak hati nak sign in nuffnang. tengok apa yang patut.

lepas tu kau tau. aku pelik apehal tiba tiba earning aku macam naik. selama ni dok gitu jela. aku pon dah give up. lepastu check earning...

Tadaaaaaaa !


Heee.. kena bagi ucapan ni. hakhak.
Alhamdulillah, bersyukur sangat sangat. Sebabnya aku dah give up habis. aku kekadang bukak nuffnang hanyalah untuk hantar ticket, update survey. pastu sign out. 
Takde keperluan pon aku nak bukak nuffnang.

Dah lama sangat aku tunggu sampai aku tak berharap langsung. Start daripada entry ni NUFFNANG. yang aku mula taip pada november 2011. lama tak lama la. kira betul betul 2 tahunla kan. kira rezeki awal november la kan. harap rezeki selepas ni ada lagi. Aamiin.

Blog aku ni kalau nak ikut ranking memangla top tapi kalau diikut dari bawahla.
tapi terdetik juga dihati incik nuffnang nak bagi BE/CPUV dekat blog yang entah apa apa ni.
Walopon aku update ikut suka hati bila bila and entah apa. tapi rezeki. harap harap incik nuffnang sudi bagi BE/CPUV lagi. ihik.

harap juga followers sudi klik iklan. jasamu dikenang

kbai. Assalammualaikum.

Nota kaki : 3 Benda yang kita tak tau ialah rezeki, jodoh dan ajal





♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

2 comments:

sha dhira said...

tahniah dear, sekali dah dapat, insyaAllah, akan dpt banyak lagi nanti.. hehe. klik satu nuff kat sini,

Lyeen De Syifa said...

muka ada banyak senyummmm la..:D hehehehe