Ohhhh.. Sombong Kau Sekarang !

Assalammualaikum.

*muka tak puas hati. pon bolehla kan? :p

Aku geram dekat sorang budak ni. suka suka dia je cari pasal dengan aku. kang bagi pang sekali kang mak marah pula. yang aku tak puas hati sangat ni. dia tak ingat ke aku yang bela dia, time dia tak boleh tido, aku dok depan dia dengan mata yang ala ala garfield. aku suap dia makan time dia menangis kelaparan. tengok, ayat skema dah keluar. 

now, kau dah jauh. kau dah jumpa ramai orang. kau dah lupa aku kan ! *marah ni, marah ni.
jumpa aku pon dah main pukul-pukul sekarang. taknak kawan kau lagila!

budak yang aku marah sangat ni haa...

*mardhiyah nur syifa ! ♥

aku tengok dia, kecik besar kecik besar je. nasib baiklah kau comel budak. grr.. kalau tak, aku gigit gigit juga pipi tu kang. dia tak ingat pulak aku dok membersihkan pampers beliau yang penuh dengan khazanah itu. nasib baik anak buah sendiri. HAHA. k tak lawak.

rindu betol dekat budak kecik yang semakin membesar ni. nak peluk peluk dia. grr..

 miss you syifa !

Teringin pula nak merasa anak sendiri. puii. gatai... kalau mak tau. kompom gua kena babap. okey mak, gurau je ni. study first :p

Nota Kaki : Hargai orang tersayang selagi dia ada ♥

kbai. Assalammualaikum.
 
 


♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

3 comments:

Nelly Strange said...

huh !!comelnya !! tembam !!

Lyeen De Syifa said...

comel...nama dia sama dgn mak lyeen...alalala....heheh..best kan dpt main dgn budak2 kecik ni ...klu geram rasa nk gigit2..hahaha

awk: url blog lyeen dah tukar ke http://ciklyeen.blogspot.com

IraNur said...

@Lyeen De Syifa okey lyeen.. dah tukar :)