10 Blogger Comel di Malaysia

Assalammualaikum,
Salam semasam manis strawberry.

 

 10 Blogger Comel di Malaysia

Harap maklum, isi kandungan entry tiada kena mengena dengan orang yang telah meninggal dunia tetapi ada kena mengena dengan orang yang masih hidup. Diharap anda bersabar dengan segala carutan entry ini.
Mana yang buruk datang dari kesilapan sendiri, dan baik hanya Allah yang Maha Mengetahui.
Sekian, terima kasih ♥

 
1. Cik Lyeen Cupcakes
Sebelum tu, nak minta maaf pada tuan tanah kedaung sebab ambil gambar tanpa izin dan niat xD
Aku yakin 89.96 % akan list lyeen dalam 10 blogger comel kan2. :p dalam operasi membodek dan puji seikhlas hati :p
Yang paling mahal lesung pipit, so sesiapa yang ada lesung pipit.. meh aku nak list dalam kalangan blogger blogger comel.. tapi lesung batu tidak diperlukan -.-' siyes comel ! :p

 
 2. Uzair Othman
Beliau comel kerana beliau bagi peluang untuk aku memakai t-shirt korea ! Hahak.
Terima kasih sebab pilih Entry yang aku rasa paling mengarut --> Baca sini !
Selain itu, aku suka baca entry entry beliau. Pergi event, oversea.. lain kali ajaklah kita sekali xD Seronok seronok + comel :p

http://i.imgur.com/ZGaYm3y.png 
3. Nabila Medan
Tipulah kalau ada yang cakap tak kenal nabila medan ni. 90.02% akan list nabila sebagai blogger tercomel.
Aku pilih dia sebab dia sudi editkan blog aku. HAHA. ok dahh..
Selain itu, ni ikhlas dari lubuk hati yang paling dalam -.-' dia comel sebab otak kreatif dia + rajin + suka tolong orang + tak kedekut ilmu. Aku jeles tau :p Tapi dia memang comel :)

http://1.bp.blogspot.com/-lZcGFrYiQ4U/UYB_s6YvmSI/AAAAAAAADLA/_8Cf7kbQRdc/s880/BF22%2527.png
4. Cheek Eyka
Aku memilih kak ika sebab beliau sudi mem-vectorkan gambar aku (Ohh, kompom aku kena baling kuali kalau cikgu BM n BI aku tauu :p) Selain itu kak ika sangat baik dan comel. Kita tengok header pon dah tau ye dak ? comel kan2 ! :)
*inilah vectornya.. cantik kan ! :)


http://1.bp.blogspot.com/-gk3hmXRgXEs/T9Sm8e-5h5I/AAAAAAAACZA/p7AUnRtCRlU/s1600/headermastura.png
 5. Teratak Fiqra
Sebenarnya sebelum beliau kahwin, aku dah ikut cerita di blog beliau.
Suka sangat tengok pasangan suami isteri.. kadang kadang teringin nak kahwin awal jugak :p
Now, dorang dah kahwin and nak dapat anak ! yeayyhhh ! tahniah kak mas dan abang fiq ! ♥ comel kan :)

http://2.bp.blogspot.com/-rY_MMHSyecE/UVU5AwvLDaI/AAAAAAAAA9Q/OKnt1R9REZs/s1600/wrapp%2B%25281%2529.png
6. Nurul Syahirah
Dia comel sebabnya dia kawan aku :p Aku perlu puji dia. hahak.
Lagipon nama dia lebih kurang aku jugak. So, kalau dekat sekolah dulu sesape panggil "ira".. dua dua akan pandang. So, aku rasa nama 'shahira' adalah sangat comel ♥ :p

http://1.bp.blogspot.com/-HpqfpkOKynA/UOFRcjrMtSI/AAAAAAAAAW8/_P8PbHDpum0/s1600/header+4.png 
7. Siti Sofia Rina
Dia comel sebabnya dia adik aku. Aku pon perlu puji dia sebab aku harap dia puji aku balik, HAHA.
ok dah, yang lain tak perlu :p

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/408057_492840257404087_541093387_n.jpg 
8. Diari Rindu Muhsin dan Mira
Aku suka baca blogger blogger yang kahwin awal ni :p nampak comel ! Ohh.. nak kahwin :p

http://3.bp.blogspot.com/-Dcm1eyE8SWg/UQplFoNcOdI/AAAAAAAAGGk/dGeWJui2v8c/s910/banner.png 
9. Yuyu Zulaikha
Aku suka tengok orang orang cantik + comel ni. Nanti aku akan rasa yang aku ni pon cantik jugak. 
Auww.. :p Boleh lempang aku dengan seikhlasnya -.-' Comel kan yuyu zulaikha :)


http://1.bp.blogspot.com/-Xyek7cg-JBk/UPuTscUuElI/AAAAAAAAAf8/_Ja0oKbbnWc/s1600/Header%2BIra%2B1.png 
10. Ira Nur 
Aku suka dia sebab dia memang comel ! hahak. Ye2, boleh muntah sebesen sekarang.
Siapalah nak puji kita lebih, over, unlimited kalau bukan diri sendiri :p
Beliau sangat peramah -.-' :p comel kan ! Jangan ada sesiapa yang berani cakap kak ton lagi comel.
Aku akan tetap cakap aku paling comel :p



 Tamatlah sudah sesi memuji orang. Tidak ketinggalan diri sendiri juga dipuji.
Diharap apa yang dikatakan tidak disimpan dalam hati dan aku tidak mengharap orang yang aku list kan ini baca. Jangan weyhhh ! masak den :p

tag :
http://blogrinala.blogspot.com/
http://youraremine.blogspot.com/

Silalah join, kalau anda rasa, anda comel ! k bye.
Nota kaki : Kalau puji sendiri, tidak akan nampak satu cela pon. Tetapi hanya akan nampak kesempurnaan, kan ? :)





♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

4 comments:

✿AINAA ROSEBERRY✿ said...

Dari segmen yang sama jugaaa.. hehehehe, all the best ye

http://www.ladyainaa.com/2013/05/10-blogger-comel-di-malaysia.html

Bonda Qalish said...

follow sini..
http://bondaqalish.blogspot.com/

good luck ye...

BudakKecil said...

Comel comel semua tambah lagi yang last tu. hahahaha. :D

~IraNur~ said...

@BudakKecil kan ! memang comel :p