SAYA NAK T-SHIRT BLOG!! AWAK NAK??

Assalammualaikum !


Design Baju : No. 2..
Saiz : M

Saya suka Salju Creative kerana ia menyediakan hasil-hasil yang kreatif, mantop, sweet, comel, indah dan super duper top serta absolutely awesome ! ( nampak sangat tak ayat bodek ? xD ) eh, seriuslaa !

Salju Creative juga menyediakan perkhidmatan secara face to face and online SAHAJA !
no kedai kedai Laaa.. so, tak payah susah2 cari..
tetapi sebenarnya Salju Creative sudah beroperasi di Lembah Klang selama setahun.
tapi manalah tau nak buka kedai kan ? InsyaAllah  

Ada sebab aku puji k.. and aku dah tengok antara design2 by Salju Creatives :)
Nak tengok contoh contohnya ?
meh kita tengok !



Cartoon Wedding Card






Perkahwinan dan Pertunangan





Konvokesyen





Nak tengok lagi..
Klik SINI !!

Dengan berkonsepkan " U design We Print "
Salju Creative mula beroperasi dengan jayanya..  clap animation photo: Bravo Clapping Clap Encore Smiley Smilie Emoticon Animated Animation Gif bravo.gif

Untuk maklumat lanjut :
Emel
kahwinkad@gmail.com
Telefon / SMS
019-2352583 (Hafiz)
013-3531448 (Umi)

Nota kaki : Salju Creative perniagaan secara online, mudah dan murah !!




♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

1 comment:

Kad Kahwin said...

thanks join..
nantikan pengumuman pemenang ye dear :)