Pencarian Bloglist Fizgraphic Bulan April

Assalammualaikum !
Salam semasam manis strawberry xD

 
 
Hari ini aku nak join segmen dari sorang blogger pemes, Bro apit !
beliau memang terkenal dengan otak kreatifnya xD
ohh, tengok banner pon dah tau,  http://i76.photobucket.com/albums/j35/beachbomar/jealoussign.gif  
 
kenapa nak masuk dalam bloglist fizgraphic ?
  • Aku boleh dikatakan selalu update blog walaupun merepek dan merapu. Tapi aku tetap nak update blog sebab aku taknak blog aku terkubur + hanyut + ke laut = hancur ! cry emoticon photo: sad emoticon emoticon_cry.gif
  • Aku merupakan pembaca yang tak curang ! proud emoticon photo: :proud: Emoticon proud.gif selalu singgah blog incik apit. Walaupun tidak meninggalkan jejak tapak kaki aku. Tapi aku menjadi silent reader beliau proud emoticon photo: Emoticon Proud-1.gif
  • Kadang-kadang bila ada nawaitu nak ber-blogwalking.. Tiba-tiba aku lost sekejap blank emoticon photo:  blank-1.gif sebabnya aku tak tau nak start + cari blog dekat mana. So, aku terus ambik keputusan untuk terus shut down laptop aku. Aku harap bila aku ter-list sekali dalam bloglist apit, aku bolehlah bermesra-mesraan dengan rakan maya sebloglist aku shy emoticon photo:  shy.gif
  • Aku kalau boleh nak cari jugak pembaca setia ke blog aku. Aku harap dengan terbloglistnya blog aku. Pencarian aku berjaya clap animation photo: Bravo Clapping Clap Encore Smiley Smilie Emoticon Animated Animation Gif bravo.gif
  • Aku nak naikkan trafik blog yang sejak dua menjak tiga menjak ni aku tengok macam kurang sikit naiknya.   Aku dah cuba cara-cara otai untuk menaikkan trafik and now aku akan cuba untuk menyelitkan diri ke bloglist bloggers
     
  • Last but not least ( teringat essay BI dulu2 ), blog comel harus diblogliskan peace emoticon photo: peace peace.gif

    Kekuatan Blog dan berapa kerap update blog dalam sehari.

    • Aku selalu update benda yang bergambar. Macam omputih cakap A picture is worth a thousand words. Haaa.. gitulah gamaknya. shy emoticon photo:  shy-smile-smiley-emoticon.gif
    • Seberapa kerap tuu bergantung kepada mood aku.. kalau gila meng-update mau 3-4 kali aku update.Kalau moody aku update 2-3 kali jugak ( eh, banyak jugakkan !) xD
     

    p/s : Den dah like and follow dulu lagi.. kata stalker, mestilah dah like and follow kan2 ! :p
           Aku dah niat and berazam nak tulis pendek je.. sekali gedebuk gedebak amek kau ! :)

    Nota Kaki : Support menyapot itu comel ♥


 

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

3 comments:

shida said...

Salam kenal dr segmen yang same.~~

Anis Zainudin said...

anis singgah sini dari segmen same :)
done follow sini
jemput singgah blog anis dan follow balik kalau sudi :)
http://miszfarahanis.blogspot.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/pencarian-bloglist-fizgraphic-bulan.html