10 Sebab Running Man Famous !

Assalammualaikum !
 Salam semasam manis strawberry xD

Running man memang sangat famous sekarang.


Jadi mengapakah Running Man begitu popular? Running Man tidak dihiasi oleh lelaki-lelaki super kacak dan wanita-wanita super cantik yang sering menjadi resipi mana-mana program televisiyen.

1. Konsep rancangan yang unik dengan misi yang berbeza untuk setiap episod.
2. Karekter setiap watak di dalam Running Man yang berbeza dan mempunyai keistimewaan yang tersendiri.
3. Tiada skrip di dalam Running Man menyebabkan pelbagai kemungkinan dan banyak perkara di luar jangkaan yang boleh berlaku.
4. Setiap watak di dalam Running Man tidak control macho, cover cun atau cuba berlagak menjadi orang lain. Kesemuanya menjadi diri sendiri dan natural ketika proses rakaman.
5. Tetamu-tetamu jemputan yang berbeza hampir setiap minggu menjadikan rancangan ini lebih menarik (terutamanya jika tetamu wanita hadir).
6. Suntingan yang mantap daripada pihak produksi Running Man. Krew-krew yang hebat dan banyak. Dikatakan ada lebih daripada 10 kamera untuk setiap kali rakaman episod Running Man. Gila kan?
7. Setiap watak mempunyai sense of humour yang sangat tinggi.
8. Tempat-tempat yang dilawati untuk rakaman episod Running Man sangat-sangat menarik.
9. Drama, percintaan, pergaduhan dan persahabatan yang ada di dalam Running Man.
10. Lee Kwang Soo si pengkhianat.
Sumber


Fakta : Kang Gary super duper funny + awesome :p

p/s : ramai yang baru tengok sekali, terus minat and tengok berkali-kali termasuklah aku xD

Nota Kaki : Ramai yang tak sabar tunggu episod rakaman running man ni.. seriously, it's awesome ! ♥



♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

8 comments:

sha dhira said...

yeah... fakta yg no. 1o tue, tak tahan.. kwang-vatar betrayer.. lawak.. btway, shad pun suka giler RM nie, skrang dah 137 ep. kan? jom review http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/02/running-man-daebak.html

misz halimah said...

tidak setuju dgn no 10 !!! Kwang Soo hensem !!! I <3 monday couple !!! hahahaha

wan niahix said...

kwang soo pengkhianat ke? bukan dia tu selalu jadi mangsa keadaan ke? hehehe...


"keep smiling"
^_^

-Wan Niahix-

~IraNur~ said...

@sha dhira meman x boleh blah xD

~IraNur~ said...

@misz halimah hahahha.. kwang soo tetap di hati halimah :p

~IraNur~ said...

@wan niahix dia nampak innocent.. hahah

waddah jannah said...

woow,, running man,, ika pun minat jugk ngn running man ni,,
tapi ika ada dengr malaysia ada buat running man jugak,,
kenapa mesti nama running man??
nnti org korea cop kita ciplak,,adohh3,.

Lyeen De Syifa said...

pernha tgok vte ni sekali dgn rumate...rumate tgok punyalah gelak sakan smpi berair mata...hahahaa..