Rumah Hantu Paling Besar dan Seram !

Assalammualaikum !
 Salam semasam manis strawberry xD

Rumah hantu ini terletak di negara Jepun dan telah diakui 
oleh Guiness Book of Record sebagai rumah hantu terbesar
dan paling menakutkan..

Para pengunjung terpaksa berjalan bersendirian atau dalam kumpulan 2-3 orang
untuk menuju ke jalan keluar..
 Bangunan rumah hantu ini mempunyai laluan sepanjang 700m yang penuh dengan lorong-lorong kecil yang boleh membuatkan pengunjung tersesat.
Kerana terlalu menakutkan, ramai pengunjung yang terluka kerana terjatuh dalam bangunan hantu tu.

  

 

 


p/s : ada sesiapa yang berani nak pergi ?? lagi adventure daripada rumah hantu dekat fun fair tuu xD

  Nota kaki : wahai wanita2.. nak dapatkan Brush Set make up yang lagi murah ??
Klik SINI !

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

7 comments:

eCha said...

pehh... macam seronok je rumah hantu dye,,,, :D

rodiyatul akmar said...

macam best je , bukan hantu betul pun kan ?

Iyraa Cariyno said...

jom join dan memeriahkan segmen ni

http://iyraacariyno.blogspot.com/2013/01/segmen-who-is-lucky-one-by-hanna-kk.html

~IraNur~ said...

@rodiyatul akmar bukan2 ! tapi kalau keluar hantu betul mana kita tau kan2 xD

~IraNur~ said...

@eCha
seronok gila ! :D

Dianaa said...

macam nak try masuk je. ada ke kat Msia?

Ina Haireina said...

huuuuuuu.. sgt penakut.. nak masuk umah hantu kat funfair pun dah separuh nyawa.. masuk sini.. hilang nyawa terus.. hehehe..