Muka REAL awak lagi cantik !

Assalammualaikum !


Dah lama tak update blog nie... aku busy ! :D exam just around the corner ! :')


ok... aku log in laaa FB aku tuuuu setelah otak aku penat ! :)
kerja aku memang tak lainlaa kalau dah ngadap FB tuuuu...
main game, stalk orang, like-like, poke-hempoke and post wall.
setelah aku dah hadap semua perkara2 di atas...
aku pon home2 laaa banyak kali...

lepas tuu aku terjumpa satu gambar makhluk Allah ( perempuan ok ! )
cantik, putih, peewiitttt ! memang bagi aku cukup sempurna muka dia bagi seorang perempuan :)
aku terfikir la kann... " bila aku berkawan dengan budak nie ? "
tengok sekali,macam tak kenal....
tengok lagi sekali, eh macam kenal....
tilik lama2.... fuhhhh ! kompom kenal woahhhh ! kenal sangat !

aku pon macam kagum sikit laa kan....
" wahhh, cantiknya dia.... dia guna produk apa2 ke ? "
dengan semangat berkobar-kobar...aku berazam nak tanya la dia dia guna apa kannn...
punya semangat aku tunggu dia ! *nampak tak gelojohnya di situuu ? :P
sekali bila dia dah ada depan akuu....
" eh, betol ke dia nie ? tapi muka lain je.... semalam tengok cantik, tapi sekarang ???? "

ok fine ! nak edit2 gambar ??? boleh sangat....aku pon kadang2 edit gambar....
PERHATIAN ! edit gambar bukan muka !

aku kesian jugaklaaa dekat sape2 yang tertipu tuuu....
dan ambil keputusan tak nak masuk campur...
kang tak memasal bermasam muka...

itu dia punya hal dengan orang2 lain....bukan hal aku :)
aku tak tau niat dia yang sebenarnya....

kepada dia..........
awak tak takut kantoi ke nanti ? :P
awak tak edit muka awak.....
5 kali lagi cantik tauuu...
sebabnya ? ciptaan Allah itu semua cantik2 dan comel2 belaka ! :)
and......... kat sini awak pakai tudung...
kenapa dekat FB awak tanggal tudung awak ?
awak cantik bila pakai tudung ! :)




p/s : aku tak suke blog baruuuuu nie ! --'















♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

No comments: