~cover !~ eh,aku terminat pulak !!


Assalammualaikum !


apa khabar iman korang ?? sihat dak ? HOHO
jangan biarkan iman korang 'bercuti' walau sehari pon... ;)
ok da stop......
sejak dua menjak tige menjak nie.... 
aku sangat suka dengan lagu2 cover2 nie....
ala....di-cover by tuh laaaa.....

wa pon tak taula kenapa suka gila2....
lagi suka dengar yang di-cover retis youtube daripada original singer ! *hihik sian depa

now,yang aku paling2 suka dari kumpulan nie.....


PENTATONIX !!
Memang awesome + hebak la depa....
cer try2 tengok youtube ! eh,ke aku yang terlambat ? ah ! tak kisahlaaa

Antara cover song depa yang aku minat yang amat.....

We Are Young..

Somebody That I Used To Know
Moves Like Jagger
ok ! setakat nie itu jelaaaa....
itu saje,next time share2 lagi ek..
eh,tapi aku pon ada minat retis youtube malaysia jugak ek.. ! 
episod kedua nanti den cerita ! HOHO
selamat mendengar ! tata ;)
pssst :
cer dengar yang nie ! seriously,awesome !! :D

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

2 comments:

Maisarah Azmi said...

wow.. berbakat nya diorang.. xde instrument music, tp menghasilkan music dari mulut diorang. hebat

NAL said...

Memang dahsyat la..

Jemput join segmen NAL, http://nyteamlife.blogspot.com/2012/07/segmen-ke-2-nal-edisi-ramadhan.html