Jodoh = Mirip ? Ye ?


Assalammualaikum !

Ye2 apa cite iman ? masih baik ? InsyaAllah ! ;)

Hidup tak selalunya indah...
Hati tak selalunya gelisah....

Wahh tiba2 je kann.. Hoho...

*by makcik google !


wahh, dah cakap pasal jodoh ! lalala... iye2,den ke-boringan ! 
plus,aku tertengok la kannn... ter ok ! tak sengaja lah tuu maknanyakan... :P



by abg fesbuk !

so, aku terfikir memang muka yang sama memang jodoh ke ?
kadang2 kawan aku cakap....
"eh ira, cara kau senyum samalah dengan dia "

wah, siyes... dekat rumah,aku tilik punye tilik gambar tuhhh...
lepas tuhh aku fikir " takde serupa ponn.. !"

tapi sometimes apa yang orang pandang tak sama dengan apa yang kita tengok !
paham kan ? yes2, pandangan orang berbeza...

then, perlu ke yakin dengan apa yang kita fikir ?
aku rasa kita tak perlu yakin sangat...
takut pulak lain jadinye...

jangan terlalu sayang dekat orang,
kerana andai kita kecewa,
kita masih ada semangat nak bangkit semula.. :')

and aku fikir, kita mesti fikir benda nie...

~Setulus manapun cinta kita pada seseorang.... kalau dia bukan jodoh kita tetap bukan jodoh kita... berdoalah agar dapat jodoh yang baik-baik... pengakhiran cinta yang sedih mungkin ada hikmah yang kita sendiri tidak tahu apa yang ALLAH akan berikan pada kita nanti..♥ ♥ ♥~

mantapkan iman masing2...
sebab kita cuma manusia biasa...
syaitan selalu ada untuk hasut musuh dia...
lagi2 bila time kita frust menonggeng...
takut masa tuhhh otak tak dapat berfungsi je... :)


La tahzan... :')

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

~cover !~ eh,aku terminat pulak !!


Assalammualaikum !


apa khabar iman korang ?? sihat dak ? HOHO
jangan biarkan iman korang 'bercuti' walau sehari pon... ;)
ok da stop......
sejak dua menjak tige menjak nie.... 
aku sangat suka dengan lagu2 cover2 nie....
ala....di-cover by tuh laaaa.....

wa pon tak taula kenapa suka gila2....
lagi suka dengar yang di-cover retis youtube daripada original singer ! *hihik sian depa

now,yang aku paling2 suka dari kumpulan nie.....


PENTATONIX !!
Memang awesome + hebak la depa....
cer try2 tengok youtube ! eh,ke aku yang terlambat ? ah ! tak kisahlaaa

Antara cover song depa yang aku minat yang amat.....

We Are Young..

Somebody That I Used To Know
Moves Like Jagger
ok ! setakat nie itu jelaaaa....
itu saje,next time share2 lagi ek..
eh,tapi aku pon ada minat retis youtube malaysia jugak ek.. ! 
episod kedua nanti den cerita ! HOHO
selamat mendengar ! tata ;)
pssst :
cer dengar yang nie ! seriously,awesome !! :D

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥