1st Giveaway By Iena Eliena

Assalammualaikum !

dah lama tak join GA....
so,mehla kita join ramai-ramai !

now ! 
nak join GA yang ini...



last date dia...
7 Jun 2012 
esoklah !!

so,jom join !
klik banner ok.......

syarat-syarat dia boleh tau di SINI

untuk GA ini,ira tag...
SESEORANG, SOMEONE, SOMEBODY

untuk GA nie juga...
ira telah di-tag oleh abang Wan Niahix !

sekian,terima kasih !

♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

1 comment:

Iena Eliena said...

Salam..
sorry buat semua tertunggu
iena ade problem mase contest end sblm ni ade masalah sikit
iena bru putus tunang time tu & agak stress dan sponsor yg nk bg hadiah tu ex tunang iena..
so now iena tak bagi hadiah yg tu iena nk tukar..
nk tny pendapat korang..
nk buat cabutan utk pemenang atau nak bagi simple gift utk semua peserta..
mintak bg feedback yer
kalau nk simple gift utk semua peserta dr iena ..iena blh beli gift dr korea..
awal bln 11 ni iena pergi korea..
sorry sgt2 buat korang tertunggu2..
walaupun lewat iena tetap akan bg hadiah..
please email iena your feedback yer sebab iena tak bukak blog skrg..

email : iena@ienaeliena.com