wish us luck

Assalammualaikum !

Contest lagi !

kali ni by dua adik comel ira..
Aisyah dan Hanifah !


diaorang tengah exam katanya,
ira pon tahun ni nak exam jugak,
so ira bagi kata-kata semangat dekat dieorang + pada ira sekali !










Akak nak wish good luck untuk adik berdua !
Kejayaan tak akan datang bergolek tanpa usaha..
Sabar dalam menuntut ilmu Allah nie..

Biar kita bersusah sekarang..
Mungkin kita akan bersenang kemudian,

Biar kita menangis sekarang,
Andai kita dijanjikan tangisan kegembiraan masa hadapan..

Biar kita berpenat sekarang,
Mungkin satu hari nanti kita terbayang lagi saat niekannn..

"Bulan jatuh ke riba"
tak boleh diguna pakai sekarang..
usaha,doa dan tawakal yang menjanjikan segalanya !

Tanamkan dalam hati adik..
Adik belajar untuk Allah,
Adik belajar kerana ibu bapa !

Bagi akak,semangat akak akan berkobar-kobar..
bila akak tanamkan dalam hati..
"Aku belajar nie sebab nak masuk universiti !"
"Aku tak nak duduk dekat sini lagi !"
"Aku belajar untuk aku dapat kerja nanti !"

Tak ada yang mustahil dalam dunia nie,
kecuali kita tak usaha,doa...
itu memang mustahil !



Form 4 bukanlah masa untuk korang berhoneymoon ok !
sebabnya SPM akan ambik form 4 jugakkann..

Disebabkan kita dah nak exam nie,
akak sarankan adik-adik pergi dekatkan diri dengan cikgu.
jangan sesekali sakitkan hati cikgu,
tak berkatkann kita belajar nanti

Kejayaan adik,start daripada diri sendiri..
sebanyak mana usaha kita,
sebanyak tuh jugaklah kejayaan yang kita capai !

lastly dik..
sabar,usaha,doa,tawakal...
InsyaAllah.. kejayaan di tangan korang !



akak akan sentiasa doakan korang..
focus pada exam..
Study elok elok !
Gud Luck sayang !



ikhlas dari akak !


~ IRA NUR ~




psssstt.. tau kelakar ! jangan kutuk ek


hanya nie saja akak mampu buat !



solat jangan dilupakan !



sebarang kekurangan,harap dimaafkan !
dah follow semua !
done !





♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

2 comments:

aisyah ecah said...

kak ira,comel la gmbar2 tu...anyway,time kacih untuk kata-kata semangat yg memang mengharukan tu...

kita same-same usaha ye.. :)

HaNiFaH HiDaYaH said...

thanx kak ira :)