MY BLOG IS SUPER AWESOME COMEL


Assalammualaikum !

contest lagi dan lagi !

kali ni by Rina dan Darwish !

sebagai owner blog ni mestilah ira akan rasa blog ni awesome + comel kannn !

  1. Blog ira pink colour ! auwww.. comel kottt pink nie,
    bila orang tengok,rasa macam sejuk je !


    *psst.. pink + sejuk  = aiskrim comel nie !
    jgn kate xde kaitan,kekeke


  2. Ira punye header ! cer tengok cer tengok !

    comel dak ?? ofkoslaaaa.. wekkk,perasannn.
    shy-shy cat gitu !

    Credit : thanks to Yasmin Shahira and the gang..
    *geng tuh ade kat tepi sidebar !


  3. Ira akan menaip apa yang ira rasa nak taip !
    kalau terasa ke hapeh,mintak maaf !
    *igt time raya jerk ke ley mntak maaf !



  4. Blog ni bukan untuk join contest semata-mata..
    ira join contest banyak-banyak ni..
    niat ira cuma nak bantu GF !
    *psssttt..GF is my BFF !! wekkk :P



    dalam blog ni ada pasal personal,contest,isu-isu semasa..
    or motivation or quotes sikit-sikit..
    kekadang jugak ira cakap pada diri sendiri  


  5. Dalam blog ira ade macaroons !
    adalaaa... cer carik !
    tak ade ?? kena tipulahhh tuhh,wekkk..
    tapi ada banyak macaroons kat sidebar tuhhh..
    nah,macaroons pink ! comel giler !



    dah follow dan like !

    tag :
    eira 
    zia
    qila

    done !


♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

No comments: