Contest Sweet Sour Friends by wan niahix & nur ay'ien


Assalammualaikum !


contest lagiiii !

nak join contest by kak ain and abang wan !
*pssstt..igtkan habis 9hb rupenye ari nih !

i
ingatkann nak join contest ni lambat sikit..
tapi dapat tau last hari ni pulak !
so,perah otak ira !

sebenarnya ira nih pemalu !
*pemalulahh sangat kau ira ! wekk
ira ni akan jadi friendly bila di alam maya nie...
becok yang amat !


ira pilih ni budak nie !


Nuriqlima Haris
Link mukabuku dia ...

nama dia IMA !
ira kenal ima bila ira start join laman sosial onemalaysian !
sebenarnya ima bukanlah sebaya dengan ira..
tapi,kiteorang saja nak panggil nama je..
*psssttt..ima cakap dia tanak nmpak tua ! eceh..

kiteorang selalu main conteng conteng wall masing-masing..
padahal boleh jerk kot chat..
saje jerk cari publisiti murahan !
*wak lu ! jgn mngarutlah ira !

ira tak tau macam mana ira boleh rapat dengan dia,
padahal tak pernah jumpa ponnn..
kalau ira ada masalah,
dialahh mangsa keadaannya..
tempat ira mengadu segala !

sama jugak macam dia !
auwwww..

ira jugak suka menggedik mengada-ngada dengan dia !
"ima... ira sakitttt"
"ima... ira lapar !"
"ima... teringin nak makan kfc ! belanja !"
*ngade-ngade ke tuh ?? wekkkk

ima !
walaupun kite jauh,
walaupun kite tak pernah jumpa,
tapi kita tetap sentiasa bersama ok !
sayang ima !  
nanti kita nyanyi lagu harimau malaya lagi ! 
wahahahah.. *tetibe !

kalau ada masalah,
let me know ok !
and...
"KEEP SMILING" 
*curik tagline abg wan ! wekkk

Sangattt gembira dapat kenal seorang kawan macam ima !

p/s : ira harap kite dapat jumpa secara realiti !


Ira tak nak cerita pasal sour !
biarkan sour tuh jadik kenangan..
so,beli yang baru !
pastikan jugak dia sweet..
jangan tersalah pilih dan beli..
bila kita dah dapat yang sweet.
kita rasa happy jerk..
yang akan membuatkan kita tersenyum gembira bila menikmatinya ! 

*kekeke,xde kaitan !wekkk

NURIQLIMA HARIS !



dah follow !
done !




♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

1 comment:

wan niahix said...

Thanks sbb join...

amboi ambik tagline abg nmpak... hehe... ^_^

gudluck adik ira...