Contest; Saya Sayang Dia By Iera & Nurin


Assalammualaikum !
kali ni ira join contest by aziera adenan dan nurin najwa !


ok ! ira pilihhh..

budak nih !


*sape suruh kau sorokkan DP fb kau !
gambar nie jugak aku curik ! wekkk

p/s :kawan ira sebelah kiri yerk !

Biodata dia !
*amek kau ! aku bocorkan !

Nama si giler ni hajar !
*pssst kau mmg gile ok !wekk

sangat gile dengan kartun !
tanyela cite ape ponn..
kompom dia tau..
rasanya kalau exam,A++ agaknya..
lagi-lagi astro ceria..
adus ! senak perut dengar cerita kartun dia nih !
*wey budak ! da tua bangka pon nak tgk kartun laie !

seorang kpoppers !
yang ni jangan tanya banyak-banyak sangatlahh..
sebab dia tak rajin nak update pasal kpop nih !
cuma dia akan rajin ambik tau pasal Leeteuk jerk..
ira pon tak paham !
apsal minat sangat entah dengan si leeteuk tuh !
*sukati ko lahh ! janji kau bhgie !

gila sejarah !
mak oii ! sejarah dia..
emm,ira boleh naik atas kerusi sambil tabik hormat dekat dia tuhh..
sangat giler dengan sejarah !
add math ??
tak payah tanya ! asyik ngantuk jerk ! wekk..

makan macam tak pernah tengok makanan !
haaa.. nie perkara yang paling buruk dia pernah buat.
dia boleh masukkan satu biskut tuhh terus dalam mulut !
hoi ! kot ye pon kedekut..
tak payahlaaa masukkan semua !

tapi...

dialahh kawan terbaik ira !
susah senang kiteorang share sama-sama..

kalau ira moody jugak,
dia sentiasa ada untuk buat ira gelak !



weyh,aku tak reti nak jiwang-jiwang nie !
so,aku harap kita sentiasa bersama.
kalau ada ape-ape yang mengganggu kau,
buat jiwa kau kacau..
let me know ok !

kite kannn..



Hoi budak !



ira dah like and follow !
done !






♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

No comments: