Contest Saya Kaki Drama by ika & Mazri


Assalamualaikum !

kali ni ira akan join banyak contest...
kenapa banyak??
sebabnya contest ni daripada Geng fiQ'Ra...
sebagai tanda sokongan ira akan join contest diaorang..
InsyaAllah 

First contest ni by ika dan mazri !
kalau nak join bolehla gatalkan tangan klik banner ni !



Drama Tempatan :



NORA ELENA !

kenapa nora elena ??
sebabnya ira sangat suka cerita ni..
pernah baca novel cerita ni,


so......
nak tengok jugak adaptasi daripada novel ni kannn.

ok ! ira suka cerita ni sebab watak hero dia,seth (Aaron Aziz)


ira minat hero dia ! *kekeke,xde kaitan
then,sangat suka watak seth yang sangat sangat sangat penyabar dengan isteri dia ( Siti Saleha )


maybe,susahla kot nak cari lelaki macam tuh zaman sekarangkann
even,isteri dia tak boleh terima dia ponnn
seth tetap cuba nak ambik hati isteri dia *romantik giler kannn

Drama Antarabangsa


DREAM HIGH !

Wahhh,sebenarnya susah jugak nak cari ni sebab tak tahu nak pilih mana
so,ira pilih dream high !
cerita ni ada sedih,kelakar..suspen pon kekadang ada..
tapi yang paling penting hero dia hensem ok ! *jgn nak mnggatal ira !

dream high pasal 6 student yang masuk Kirin Art High School..
diaorang cuba nak capai impian diaorang dalam bidang muzik..
masa ni lahh kita tengok semua cabaran diaorang..
persahabatan diaorang ponn..
kawan yang sering sokong sesama kawan..
sedih kekadang tengok dream high.
meleleh beb airmata ni *ah! sudahh..kantoi !

psssttt ! x lama lagi Dream High 2 pulak nak tayang..
so,stay tuned !

ok ! ira dah like and follow semua ! 
done ! tata !




♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

1 comment:

Gadis Bertudung Merah said...

Ira..npe susah nk klik kotak komen..huhuhu...



dua2 ika minat... ika pon tgh demam Dream High juga..
dream high 2 dh kuarkan..