Contest Aku dan Quote : Sahabat Vs Cinta



Assalamualaikum !

rasanya macam baru petang tadi buat entry join contest,
contest pertama ira join by ika dan mazri di Entry ini !
tapi kali ni ira join lagi untuk GF yang lain pulak.

now,ira join contest by Nia Lidia dan Kamil Kahar !



Tema :


SAHABAT !


" Someone who cheers you on...
hold your hand tightly...
also guides you properly,
and always tell you,
everything is gonna be okay ! 
This is forever friendship ! "

Jawapan ira :

 1. Cari satu gambar yg bersesuaian menggambarkan quote yg anda buat



2. Kenapa anda pilih Quote tu ?

untuk mengingatkan ira betapa persahabatan itu sangat penting !
kawan yang akan selalu tegur bila kita buat kesilapan..
sebabnya kawan yang sering berada di sisi kita bila kita berduka atau gembira !

3. Utk siapa Quote tu ditujukan?


untuk semua kawan-kawan ira..
tak kira sama ada dekat atau jauh !

4. Apa pandangan anda tentang Cinta Sejati atau Sahabat Sejati (ikut tema yg anda pilih.)

Pandangan ira,setiap orang pasti ada sahabat sejati 
cuma bezanya adalah apabila seseorang itu pandai memilih kawan..
kita ingin cari KAWAN bukan LAWAN..
sahabat sejati itu,apabila kita sedih kita menangis bersama,
apabila kita gembira,kita bergelak ketawa bersama..
tiada perkataan DENDAM dalam persahabatan..
kerana....
friend forever has NO end !

Tag :

Zia

ira dah follow blog !

done ! tata !






♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

2 comments:

NiaLidia. said...

salam. hehe

thanksss ira sebab join contest akk :)

good luck tau sygg hehe

jal said...

datang selongkar blog ni dan follow sekali,
dari contest yang sama jom terjah dan follow balik
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/02/contest-aku-dan-quote-sahabat-vs-cinta.html