Facebookis?? Onemalaysian?? Lyssa??

Assalamualaikum !

yeay ! sekolah dah start !
So,tahun ni memang lah kena struggle for SPM..
I'm SPM candidate,heee~
wish me luck !
seram wooo !

hihik ! bukan nak cerita pasal SPM..
rilexkan otak dulu..

sekarang ni banyak sangat laman sosial.
facebook,twitter,onemalaysian,mface,myspace..
banyak sangatla,
tapi tak tau sape paling 'pemes'

now,ada lagi satu yang terbaru.
FACEBOOKIS.
facebookis?
apekah itu ? adik beradik dengan facebook ke dengan cookies ?
adeh~ pening den.
biasalah,ira pantang tengok benda yang baru sikit.
sepantas kilat pergi sign up !
tanpa fikir apa-apa.
tapi,lepas sign up...
................
...............
................
.................
ok then ! facebookis sebijik macam onemalaysian !
nak deactivated macam sayang pulak ! hehe
sayang ? kenapa ?

Lyssa Faizureen !
dia jadi member ira ! hahak !
kenal? mestilakan !
banggakah ? bolehla~
bukan apa,dekat FB Lyssa dah full..
So,facebookis pon ok dahh !


tengok tu ! hihik !
lagi-lagi !

abaikan mukaku yg huduh itu !

emm,OM dengan fbookis ni ada kaitan ke ?
sebab sebijik ! huhu lari topikkan ?

ok ! sama ? maksudnya ?
korang kena sign up baru tau,kihkih


Facebookis


abaikan friends yang seciput itu ! hihi


Onemalaysian





abaikan jugak wallpaper itu ! hehe

ok ! done for today !
jom join ramai-ramai ok..........
fun lah !
mula-mula rasa memang susah ! menyampah !
tapi,lama-lama ok lahh..
melalui OM la,ira dapat 3 orang member sekepala !
sayang korangla ! hahak !



tenkiu :)


♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

1 comment:

wan niahix said...

untung lah kan dia ade facebookis... hehe...

lame dh x BW blog adik abg nie... ^_^