Segmen - 5 blog paling diminati 2011.. By Nizam Ijam


Assalammualaikum !

Alhamdulillah,ira masih bernafas di atas muka bumi Allah ini.
peace yo !
orait,meh kita join segmen ramai-ramai
memandangkan diri ini tersangatla bosan,so join segmen ni.
sebenarnya dah pernah join segmen 'vlog' Nizam Ijam ni
nak join ? di sini !




orait,ada 5 blog yang ira suke antara sebab musababnya :

1. fiQ'Ra

sebab kenapa suka singgah sini ? mestilah kena singgah ! 
boleh dikatakan ira akan selalu singgah sini or WAJIB singgah sini
sebabnya nak tau cerita terbaru mengenai geng fiQ'Ra ni..
btw,jom ramai-ramai join geng ni.
kompom x menyesal sebabnya kami satu geng sangat baik.
like a family ^_^v
segala suka,duka or ada masalah kami kongsi sama-sama !
peace yo !

ok ! suka singgah sini jugak.
rasanya semua dah kenal kak lyssa ni.
blog kak lyssa lah blog pertama ira terjah bila baru belajar buat blog
bila terjah sekali & ira akan terjah berkali-kali
sebabnya blog ni pon segalanya bermula dari tuto kak lyssa
tuto kak lyssa sangat senang nak faham.
tenkiu ye kak lyssa


ben ashaari pon salah sorang blogger paling pemes kat Malaysia ni
suka menyibuk kat blog ni sebab banyak cerita terkini
kira tak bosan bila jengah blog ni.
setiap hari blog ni akan update & ira akan baca
jadi salah satu blog 'feveret' ira jugak


wan hazel ? suka melawat blog ni jugak
sebabnya entry wan hazel kebanyakannya best
blog dia pon cantik & colourful gitu
so,bila pergi blog ni sekali rasa macam nak pergi lagi sekali
then,tuto pon ok !
yang paling best wan bagi tuto nak download bagai
yang kekadang susah den nak pi carik,hoho

ira suka singgah minum kopi sambil makan choki-choki kat sini
sebabnya suka baca entry abang faizal
dia punya entry best !
tapi sebab utamanya suka sangat cara abang faizal berbahasa
tersusun,pandai berbahasa
BM dapat A ye bang masa dulu dulu dulu ?
kalah ira,segan.. huhu

ok ! ira mau tag :


blog-blog di atas adalah antara blog yang WAJIB ira jengahkan muka
setiap hari ka ? bolehlah..
walaupon hanye jadik 'silent readers'
ira tetap singgah blog dieorang
orait ! done... :)
peace yo !










♥ Terima Kasih Sudi Baca..Feel free to Drop Your Comment ♥

9 comments:

fiQ'Ra said...

adk............

terharuuu akak kena tag dan terpilih ..ihikksss :D


admin,
GF ♥

Nizam Ijam said...

thanks sebab join k :D

wan niahix said...

adoi... hehe...
ok nanti abg join k... ^_^
msh byk lagi dalam list nie.. ^_^

Pendamba Mawar said...

hihihi sy tersenarai...

mekasih pada ibu bapa, teman teman guru guru dan pihak juri.wakaka

mekasih aw..biasa je blog abg tu.:) choki2 nak?

oh ya PM xpernah dapat A untuk subjek BM

aisyah ecah said...

akak,tq untuk tag itu.. :)

Fendy said...

Salam Ceria Tuan Blog(Ira Nur).
Singgah Dari SEGMEN yang sama.
semoga kita menjadikan blog lebih bermanfaat di masa hadapan...InsyaAllah

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

nuyui a.k.a miss YUI said...

geng dt jenguk ni..hihi..

haah,suka wan hazel punya blog..

besh3!

mekjangok said...

salam kenal & follow..dari segmen yg sama..jom follow me..


http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2011/12/5-blog-paling-di-minati.html

cik najihah said...

singgah dari segmen nizam ijam :)